by
on
under
Permalink

Dags för maskerad

Att bjuda till fest med vänner är alltid trevligt och oftast mycket uppskattat. Passa då på att göra det ännu festligare med kanske en maskerad. Det är något som alltid är uppskattat bland gästerna.

En maskerad kan innebär vilket tema som helst, det kan vara en nostalgifest med 70-tals kläder eller en tysk Oktoberfest. Det finns egentligen inga begränsningar, det är helt upp till din fantasi. Det är inga problem att hitta något som passar både dig och temat, utan välj något här online.

Höstfest och Halloween

Många älskar att gå all in på halloween eller maskerad teman medan andra är kanske inte lika pigga på det. En anledning är säkert att de inte vet hur eller inte har tid att leta kläder och utstyrsel.

Butikerna har ett brett sortiment med många olika kläder som passar till Oktoberfest, cowboy, gangster, militär, sagofigurer och superhjältar. Det är inte bara kläder utan även peruker, hattar och masker.

Du kan kombinera göra vad du vill, varför inte ta med rekvisita och göra lite succé med till exempel fejkade svärd med blod, kokande häxkittel eller handbojor. Butikerna online har också massor med rekvisita för ditt hem och för din dukning så att det blir lite extra festligt.